Bestuur

Geertrui Thomasse

Voorzitter

Geertrui Thomasse – Wladimiroff werkte aanvankelijk in de gezondheidszorg en was de afgelopen dertig jaar werkzaam als management consultant. Zij was verbonden aan de adviesbureaus Ikon en Rijnconsult en medeoprichter van de Condroz adviesgroep. Zij adviseerde veelvuldig bij bestuurlijke vraagstukken in de sectoren cultuur, onderwijs, welzijn gezondheidszorg en de overheid. Daarnaast vervulde zij bestuurlijke functies, onder andere als lid en voorzitter van de raden van toezicht van de Hogeschool van Amsterdam, het Zaans Medisch Centrum en de Amsterdamse Muziekscholen, en ze speelt piano.

Albert van Marwijk Kooy

Secretaris

Albert van Marwijk Kooy (1958) is al jaren bestuurlijk verbonden aan maatschappelijke, culturele en sportieve initiatieven, zoals Vergezicht op Amsterdam, Willemsparkschool, D66 Amsterdam, Vereniging van Pensioenjuristen en Hockeyclub Amsterdam. Na een loopbaan als advocaat bij Van Doorne, waar hij nog adviseur is, ligt zijn focus nu op een docentschap aan de Leidse rechterfaculteit. Albert is daarnaast raadsheerplaatsvervanger bij het Haagse gerechtshof, en hij zingt.

Mary Lou Collins

Penningmeester
marylou.collins@newangle.nl

Mary Lou Collins is samen met haar echtgenoot Ian Kantor oprichter van Stichting New Angle. Ze groeide op in Engeland en heeft tien jaar in Zuid-Afrika gewerkt. Inmiddels woont Collins al meer dan 25 jaar in Amsterdam, waar ze de vele mensen en instellingen die de stad maken tot wat zij is in haar hart heeft gesloten. Zij versterkt het New Angle team met haar kennis en ervaring op het gebied van financiën en strategische planning.